Ga naar hoofdinhoud

Tandwielfabricage bij Emag op EMO

Emag zal tijdens de EMO Hannover 2013 o.a. een productielijn demonstreren voor het maken van tandwielen. De lijn telt vier machines: VL 2, VL 2 (Y), VLC 200 H (afwikkelfrezen) en VLC 100 D (ontbramen). De VL 2 in deze lijn is een éénspillige, verticale pickup-draaimachine.

Andere machines die Emag tijdens de EMO Hannover 2013 zal exposeren zijn: een VLC 100 GT (draaien en slijpen), een VT 2-4, een VT 4-4, een VTC 100 GT (draaien en slijpen van assen), een ELC 160, een Eldec Midi Mind en een Koepfer 300. Daarnaast geeft Emag tijdens de beurs aandacht aan de bewerkingstechniek ECM en verbindingstechnieken. Lees in een eerder verschenen artikel van Metaal Magazine meer over ECM (elektrochemisch bewerken)

 

pdf bestand  elektrochemisch bewerken

 

verticaal bewerken van assen door Emag EMO Hannover 2013

Het verticaal bewerken van werkstukken is een specialiteit van Emag. Op de foto een as die bewerkt wordt met twee revolvers. In ons land wordt Emag vertegenwoordigd door Oude Reimer uit Hilversum (foto’s: Emag)

 

Lees in onderstaand Duitstalig persbericht meer over de VL 2 van Emag:

 

doc bestand  EMAG_205_VL2_de

 

In het persbericht hieronder meer informatie over de VT 2-4 dit is een verticale (vierassige draainmachine) en de  VL 2:

 

doc bestand  EMAG_205_VL2_de

 

Het persbericht hieronder geeft ook meer informatie  over de VT 2-4:

 

doc bestand  EMAG_194_VT 2-4_de

 

Hieronder een artikel verschenen in Metaal Magazine over een VL 2P verticale draaimachine met hangende klauwplaat van Emag:

 

pdf bestand  verticale_draaimachine_vl2p_emag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven