Premium FAQ • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Premium FAQ

Abonnementen

U kunt zich via de website of via onze klantenservice abonneren via: abonnement of telefoonnummer 088 – 22 66 648. Bekijk alle abonnementsvormen op Abonnementen


Er zijn drie abonnementsvormen:
– Metaal Magazine Digitaal
– Metaal Magazine Compleet
Bekijk alle abonnementsvormen op Abonnementen.

Wanneer u een abonnement afsluit via de website van Metaal Magazine of via de klantenservice, dan ontvangt u een factuur per email of post. Ook kunt u kiezen voor een betaling via iDeal.

U kunt uw relatienummer vinden op de wikkel van het vakblad of, wanneer u kunt inloggen op MetaalMagazine.nl, onder ‘Mijn gegevens’. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via: abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.


Ook als u niet in Nederland of België woont, kunt u gewoon een abonnement nemen. Bij een abonnement op het vakblad of een compleet abonnement zijn wij, door de hogere verzend- en handlingskosten, genoodzaakt een aangepast tarief te rekenen. Neem contact met ons op voor het voor u geldende tarief (afhankelijk van de verzendkosten naar betreffende land). Voor het digitale abonnement worden vanzelfsprekend geen extra kosten in rekening gebracht.


Nee, tenzij expliciet anders vermeld, zijn alle abonnementen die u afsluit tot wederopzegging en worden deze automatisch verlengd.


U kunt uw abonnement zowel telefonisch als per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze klantenservice. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voor afloop van uw abonnementsperiode.


Heeft u al een abonnement op Metaal Magazine en wilt u overstappen naar een ander abonnement? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. E-mail: abonnement@eisma.nl of telefonisch 088 – 22 66 648.


Voor het doorgeven van adreswijzigingen of klachten over de bezorging kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail: abonnement@eisma.nl of telefonisch 088 – 22 66 648.

Premium account

Bij een compleet abonnement ontvangt u het 7 x per jaar het vakblad, heeft u onbeperkt toegang op MetaalMagazine.nl, kunt u alle digitale versies inzien en ontvangt u de wekelijkse nieuwsbrief.


Een deel van onze informatie op de website is alleen toegankelijk voor abonnees met een compleet of digitaal abonnement. Dit zijn de zogenaamde Premium omgevingen. Heeft u nu geen toegang tot de Premium omgevingen, maar wilt u dit wel? Sluit dan een digitaal of compleet abonnement af. Op de website MetaalMagazine.nl ziet u alle soorten abonnementen.


Een deel van de website blijft vrij toegankelijk; hier hoeft u niet voor in te loggen en een (betaald) abonnement voor af te sluiten. Echter, een select deel van de website is sinds 2015 enkel toegankelijk voor onze abonnees van het online vakblad of het complete abonnement; zij hebben toegang tot de gehele website. Deze abonnees kunnen ook content als dossiers, achtergrondinformatie, projectdocumentatie en video’s bekijken. Ook heeft u als abonnees van het online vakblad of het complete abonnement toegang tot het online vakblad. U kunt op elk moment ook een Digitaal of Compleet abonnement afsluiten.
In de toekomst zullen wij steeds meer (nieuwe) informatie vanuit onze redacties toevoegen op dit besloten deel van de website. Hiermee sluiten wij aan bij de trend om steeds meer vakinformatie van onze redactie online beschikbaar te hebben voor de professional, in plaats van vakinformatie via een vakblad.
Op de website van Metaal Magazine kunt u alle soorten abonnementen vinden.


Een account is voor één gebruiker. Het account voor uw Online of Compleet abonnement is voor u persoonlijk en gekoppeld aan uw persoonlijke (bedrijfs)gegevens. Het is niet toegestaan uw inloggegevens intern of extern te verspreiden. Bent u geïnteresseerd in een inlog voor meerdere personen van uw organisatie, neem dan contact op met onze klantenservice via: abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648. Wij maken graag een aantrekkelijk voorstel voor uw bedrijf.


Er is op dit moment geen beperking in het aantal apparaten waar u tegelijk mee kunt inloggen.


De bevestigingsmail om uw account te activeren kan in de spamfolder terecht komen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze klantenservice via: abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.


Op onze website vindt u nieuws, dossiers, achtergrondinformatie en vakinformatie, op een aantrekkelijke manier gepresenteerd en voorzien van duidelijke zoekfunctie.
Een deel van de website is gratis toegankelijk, een ander deel bevat Premium artikelen, welke alleen te lezen zijn met een Digitaal dan wel Compleet abonnement.

Het online vakblad is een 1-op-1 kopie van ons papieren vakblad. Het papieren vakblad ontvangt u van ons wanneer u een (betaald) abonnement heeft op ons vakblad of wanneer u een Compleet abonnement bij ons afneemt (online toegang + papieren vakblad).
Digitale abonnees ontvangen niet het papieren vakblad, maar hebben wel inzage in de digitale versie hiervan. Zo kunt u dus ook de informatie uit het vakblad lezen.
Websitebezoekers zonder digitaal abonnement hebben geen toegang tot het digitale vakblad.


Uw gegevens zijn terug te vinden onder ’Mijn gegevens’ op de website van Metaal Magazine.


U kunt uw abonnement online omzetten bij ‘Mijn gegevens’. U kunt ook contact opnemen met
de klantenservice via abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Inloggen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op ´Wachtwoord vergeten` bij het inlogscherm. U komt dan op een pagina waar u de stappen kunt volgen. U kunt ook contact met ons opnemen via abonnement@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.


Bij een foutieve inlogpoging ontvangt u een link die u naar de ‘Wachtwoord vergeten’-pagina verwijst.


U kunt uw wachtwoord wijzigen bij ´Mijn gegevens´.


U kunt uw e-mailadres wijzigen bij ‘Mijn gegevens’.


Als u een nieuw e-mailadres heeft, kunt u uw oude e-mailadres veranderen in uw huidige/nieuwe e-mailadres. Hiervoor dient u eerst in te loggen met uw oude e-mailadres en wachtwoord. Bij ‘Mijn gegevens’ kunt u vervolgens uw e-mailadres wijzigen naar uw huidige/nieuwe e-mailadres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven