Eveliene Langedijk voorzitter jury TechniShow Awards • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Eveliene Langedijk voorzitter jury TechniShow Awards

Eveliene Langedijk is de juryvoorzitter van de TechniShow Innovation Awards 2022. Daarmee is de samenstelling van de jury nu compleet. Langedijk is programma manager Smart Industry bij FME én directeur van branchevereniging GMV, voor de machinebouwers in de agri- en foodindustrie in Nederland.

Behalve op bestuurlijk vlak kent Langedijk ook het klappen van de zweep als het gaat om bedrijfsvoering. Zo was ze CEO bij UVS Industry Solutions, dat gespecialiseerd is in software voor onderhoud van machines.

Vandaag de dag is ze mede-eigenaar van de TAP Group, die zich richt op slimme sensoren voor predictive maintenance in de machinebouw.

Innovaties verdienen podium

“De Nederlandse maakindustrie is een van de meest innovatieve sectoren in de wereld”, vertelt ze. “Die innovaties verdienen een podium. Het is een eer dat wij met de TechniShow Awards dat podium kunnen bieden. Ik kijk uit naar de inzendingen”.

3 categorieën

Deze editie kunnen bedrijven zich inschrijven voor de categorieën Slim Produceren, Digitale Fabriek en Flexibel Produceren.

– Slim Produceren

Slim produceren is foutloos produceren omdat elke productiestap 100% wordt gecontroleerd. Dankzij foutloze producten (zero defect) worden faalkosten geminimaliseerd.

– Digitale Fabriek

Bij een digitale fabriek zijn alle informatiestromen intern digitaal naadloos en veilig verbonden: van kantoor, design, productie, logistiek tot aan onderhoud en beheer.

– Flexibel Produceren

Bij flexibel produceren (Flexible Manufacturing) is een fabriek in staat om steeds andere producten te realiseren met de kortst mogelijke doorlooptijden, van offerte tot levering en van order tot levering. Hierbij kunnen kleine series worden geleverd en enkelstuks.

Inschrijven

Inschrijven voor de TechniShow Awards? Dat kunnen exposanten op de TechniShow nog doen tot 27 mei.

Lees ook:

Aanmelding TechniShow 2022 gestart (5 mei 2022)

Inschrijving TechniShow Awards verlengd (10 maart 2022)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven