Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving TechniShow Awards verlengd

Welk bedrijf heeft het meest innovatieve product of proces, zet originele materialen in of hanteert een bijzondere techniek? Voor de innovatiekracht van de Maakindustrie hebben FPT-Vimag en Jaarbeurs de TechniShow Innovation Awards in het leven geroepen. De inschrijving voor dit jaar is nu verlengd.

Exposanten van de komende TechniShow kunnen nu tot 27 mei hun innovaties insturen om kans te maken op deze tweejaarlijkse prijs.

Drie categorieën

Voor deze editie kunnen bedrijven zich inschrijven voor drie categorieën: Slim produceren, Digitale fabriek en Flexibel produceren.

Bij slim produceren gaat het om foutloos produceren omdat elke productiestap 100% wordt gecontroleerd. Dankzij foutloze producten (zero defect) worden faalkosten geminimaliseerd.

Bij een digitale fabriek zijn alle informatiestromen intern digitaal naadloos en veilig verbonden: van kantoor, design, productie, logistiek tot aan onderhoud en beheer.

Bij flexibel produceren kan een fabriek steeds andere producten (kleine series en enkelstuks) realiseren met de kortst mogelijke doorlooptijden, van offerte tot levering en van order tot levering.

Voorwaarden

Belangrijke voorwaarden om aan de Innovation Awards te kunnen deelnemen, is dat het product of proces vernieuwend, uniek of onderscheidend is, commerciële toegevoegde waarde heeft (voor de eindgebruiker) of economische en/of maatschappelijke impact heeft. Daarnaast wordt beoordeeld in hoeverre de inzending bijdraagt aan Smart Industry, slimmer en sneller ondernemen.

Pitchen

De pitchdag voor de geselecteerden is op 16 juni. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Avond van de Maakindustrie op 6 juli. De TechniShow zelf is van 30 augustus tot 2 september.

Meer informatie

Verdere informatie, voorwaarden en inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven