Ga naar hoofdinhoud

Aanmelding TechniShow 2022 gestart

De aanmelding voor de TechniShow en Esef Maakindustrie is begonnen. De vakbeurzen, die dit keer gecombineerd worden, zijn hét platform in de Benelux op het gebied van innovaties in de industriële productietechnologie. 

En hoewel de beurzen tijdens corona niet konden worden gehouden, zijn de technologische ontwikkelingen bij de fabrikanten van bewerkingsmachines en aanverwante producten en diensten in die 4,5 jaar gewoon doorgegaan. De exposanten staan dan ook te popelen om bezoekers hun meest recente innovaties te laten zien.

Dat resulteert in tal van primeurs en ‘must-sees’. Het gaat om de nieuwste materialen, machines, flexibele oplossingen, innovatieve productietechnologieën en toeleveringsstrategieën voor de maakindustrie.

‘Nieuwe energie en inspiratie’

Alle reden dus om een bezoek te brengen, stellen de organisatoren. “Het is een lekker dagje uit, je ontmoet collega’s, mensen uit de industrie én je doet nieuwe energie en vooral inspiratie op”, aldus Jaarbeurs. Bovendien bereid je je voor op de steeds veranderende uitdagingen en houd je je vakkennis op peil. “Zo kun je met een hoofd vol frisse ideeën weer aan het werk.”

30 augustus t/m 2 september

“Van 30 augustus tot en met 2 september 2022 komt de industrie eindelijk weer samen”, meldt Jaarbeurs dan ook, “en daar moet je natuurlijk bij zijn.”

TechniShow (vakbeurs voor innovatieve industriële productietechnologie in de Benelux) en Esef Maakindustrie (vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering) worden gecombineerd in de hallen 7 t/m 12 van de Jaarbeurs in Utrecht.

Aanmelden kan gratis via event.technishow.nl of event.maakindustrie.nl. Geïnteresseerden worden dan automatisch op de hoogte gehouden van de laatste updates en ins & outs, tot het moment dat de beurzen de deuren openen.

Lees ook:

TechniShow en Esef Maakindustrie samen aan één kant Jaarbeurs (29 maart 2022)

Inschrijving TechniShow Awards verlengd (10 maart 2022)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven