Ga naar hoofdinhoud

TechniShow en Esef Maakindustrie samen aan één kant Jaarbeurs

De TechniShow en Esef Maakindustrie blijven dit keer parallel georganiseerd worden. Wel zullen de exposanten samen aan één zijde van het jaarbeurscomplex gesitueerd zijn. Met de hallen 7 – 12 kan volgens de organisatoren een optimaal platform worden gecreëerd voor de bezoekers.

“Duidelijk, overzichtelijk en efficiënt”, stellen de organisatoren FPT-Vimag en de Jaarbeurs. “Voor de bezoeker zorgt dit voor een perfecte combinatie van “make and buy”-oplossingen!”

‘Van essentieel belang’

Beide organisaties geven aan dat “in deze roerige tijden voor u en voor ons”, het “van essentieel belang is dat deze vakbeurzen voor de gehele keten weer plaats gaan vinden.”

Het is inmiddels vierenhalf jaar geleden dat de markt op deze schaal bij elkaar kwam en kennis kon nemen van de laatste innovaties, duurzame oplossingen en de uitdagingen van de toekomst”, zegt Jennie Elzinga van de Jaarbeurs.

‘Toekomstbestendig evenement’

“Hoog tijd dus om, na corona, weer een groot toekomstbestendig evenement voor en samen met de sector neer te zetten, zodat iedereen elkaar weer kan ontmoeten en zich kan laten inspireren”, vervolgt ze.

“Ondanks de pandemie is de productietechnologie zich blijven ontwikkelen”, vertelt André Gaalman, voorzitter FPT-Vimag.

‘Aanbod nog overzichtelijker’

Hij kijkt uit naar de komende editie van TechniShow. “De innovaties van de afgelopen vier jaar komen nu samen op de TechniShow, daar kijk ik naar uit. En door de vernieuwde indeling van de hallen van TechniShow is het aanbod nog overzichtelijker.”

Indeling van de hallen

TechniShow en Esef Maakindustrie komen samen in de hallen 7-12.

Een deel van hal 9, de volledige hal 10 en een klein deel van hal 11 worden ingezet voor de beurs Esef Maakindustrie. Hal 10 wordt de hoofdingang van Esef Maakindustrie.

De overige hallen (7, 8, een deel van 9, het grootste deel van 11 en hal 12) zijn bedoeld voor de beurs TechniShow.

Het segment productie automatisering verhuist van hal 10 naar hal 12 en het segment werkplaats & assemblage techniek schuift naar hal 8, waar ook de hoofdingang van TechniShow komt.

Bezoekers kunnen bij diverse scanpunten op de beursvloer van de ene naar de andere beurs lopen.

Meer informatie:

TechniShow en Esef Maakindustrie: van 30 augustus tot en met 2 september 2022 in Jaarbeurs, Utrecht.

Aanvullende informatie over deelname aan de TechniShow en Esef Maakindustrie is te vinden op www.technishow.nl/vakbeurs  en op www.maakindustrie.nl.

Bezoekers kunnen zich vanaf medio april registreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven