Verticale draaimachine van 55 ton voor Vermeer Eemhaven • Metaal Magazine
Nieuws

Gibas Numeriek uit Weesp heeft kort geleden een 55 tons verticale You-Ji draaimachine geleverd aan Vermeer Eemhaven voor de productie van onderdelen voor warmtewisselaars. De You-Ji YV200 heeft een klauwplaat van 2 m doorsnede en een swing van 2,5 m . De You-Ji is uitgevoerd met aangedreven gereedschappen, waarmee de machine als een draai-/freescentrum kan worden ingezet.

Vermeer Eemhaven kan met deze machine de gaten voor de warmtewisselaars boren in dezelfde opspanning. Voorheen werd hiervoor een extra machine ingezet.

De You-Ji gaat aanvullend op een conventionele carrousseldraaibank een belangrijke bijdrage leveren aan de verbetering van de efficiency en de steeds hogere kwaliteitseisen die de markt aan deze producten stelt.

Vermeer Eemhaven is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van reparatie, ontwerp en fabricage van warmtewisselaars voor klanten uit de petrochemische en chemische industrie uit Nederland, België, Duitsland en het Midden Oosten. Naast warmtewisselaars behoren ook shell & tube, luchtkoelers, condensors en kleine vaten tot het productenprogramma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven