VDW start Club of Metalworking • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

VDW start Club of Metalworking


De Duitse VDW is gestart met een Club of Metalworking. Dit om het bezoek aan beurzen eenvoudiger, sneller en beter te maken. Geïnteresseerde internationale metaalbewerkingsdeskundigen kunnen gratis lid worden. Binnen een paar uur kwamen volgens VDW-directeur Dr. Wilfried Schäfer al meer dan 1.000 aanvragen uit de hele wereld binnen.

Leden ontvangen een persoonlijk welkomstpakket met ledenkaart, een nieuwsbrief, gratis kaarten voor de EMO en de Metav, gratis gebruik van het openbaar vervoer tijdens een beursbezoek, een fast lane voor snelle beurstoegang en gebruik van de garderobe of lounge van de Club of Metalworking. Ook komen er exclusieve bijeenkomsten om te netwerken.

Aanmeldingen komen, volgens  de vereniging van Duitse metaalbewerkingsmachinefabrikanten, uit diverse landen van Europa , maar ook uit traditioneel belangrijke markten als Japan, de VS, Zuid-Korea, China en Taiwan, en markten met potentie als Mexico, Rusland, India en Brazilië.

‘Verder ontwikkelen’

De VDW wil het aanbod van de Club of Metalworking verder ontwikkelen en meer partners verwelkomen. “We zijn al in gesprek met de eerste geïnteresseerde partijen”, zegt Schäfer.

Ondertussen kunnen geïnteresseerden zich blijven aanmelden. “Onze leden delen hun passie voor metaalbewerking. Van stagiairs tot kopers, van vakexperts tot directeuren, iedereen is welkom”, aldus Schäfer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven