Uitslag stelling: Vakbeurzen: Gaan of niet? • Metaal Magazine
Nieuws

Uitslag stelling: Vakbeurzen: Gaan of niet?

Het najaar is van oudsher een periode waarin veel vakbeurzen plaatsvinden. Maar toen de corona-beperkingen rond beurzen werden versoepeld, is het beursgeweld in binnen- en buitenland pas goed begonnen. Hoe kijken metaalondernemers hier tegenaan? Metaalmagazine.nl vroeg het hen in de stelling (premium).

Sinds september is een hele serie aan nationale en internationale beurzen gehouden. De beursagenda was nog voller dan anders, doordat in deze periode ook beurzen georganiseerd zijn die door corona noodgedwongen verschoven moesten worden.

Uit de startblokken

Het seizoen voor de metaal- en aanverwante sectoren startte begin september met Machineering in Brussel. Schweissen & Schneiden was afgelast maar lasvereniging DVS hield in Essen wel een congres en expo. De Nederlandse Metaaldagen, Kunststoffenbeurs en Materials+Eurofinish+Surface waren half september in Den Bosch. Daarna werd AWK 2021 in Aken gehouden en Aluminium in Düsseldorf. EMO Milano was begin oktober, deels tegelijk met Metavak in Gorinchem, terwijl later die maand in Stuttgart Blechexpo en Schweisstec voorbijkwamen.

Binnenkort volgen de Precisiebeurs in Veldhoven en formnext in Frankfurt nog. Keuze genoeg dus om na ruim anderhalf jaar eindelijk weer eens in contact te komen met branchegenoten en noviteiten met eigen ogen te zien.

Beurzen gemist?

Wij vroegen op metaalmagazine.nl hoe het u als metaalondernemer is vergaan? Had of heeft u beursbezoeken gemist? Of was u juist blij dat beurzen door de coronamaatregelen helemaal stillagen?

De mensen die reageerden op de stelling op metaalmagazine.nl waren duidelijk.

Uitslag stelling

Bekijk de resultaten (premium)

Doe mee aan de nieuwe stelling: Wees positief over metaal
Reageer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven