Tumakon, Tuinte & TDO verder onder één naam • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Tumakon, Tuinte & TDO verder onder één naam

‘Tuinte’ wordt vanaf 1 januari 2020 de nieuwe naam van de 3 werkmaatschappijen Tumakon engineering & machinebouw, Tuinte machinefabriek en TDO technical services. Samen met de vernieuwde uitstraling en de pay-off ‘smart industrial solutions’ zorgt dit voor een duidelijkere positionering van het bedrijf.

Bij complete engineering & machinebouw, het toeleveren van hoogwaardige onderdelen en modules, en het onderhouden van machineparken is Tuinte voor veel opdrachtgevers al een bekend adres.

De 3 bedrijven, die al onder de Tuinte groep vallen, gaan verder onder deze ene krachtige én vertrouwde naam. 

“We bundelen steeds meer de krachten van de verschillende disciplines, wat voor zowel klanten als voor Tuinte voor grote mogelijkheden zorgt”, vertelt algemeen directeur Martijn Tuinte.

“Het is een logische stap om dit onder één merk te doen. Ons streven is eenduidigheid en focus. We willen laten zien dat Tuinte een geïntegreerde organisatie is.”

Internationaal familiebedrijf

De nieuwe naam en uitstraling maakt voor klanten beter duidelijk wie Tuinte is, wat het bedrijf in huis heeft en waar het voor staat.

De naam weerspiegelt ook de historie als familiebedrijf. “We zijn trots op het multidisciplinaire familiebedrijf, op de mentaliteit en loyaliteit van onze medewerkers, evenals de samenwerking met onze klanten”, aldus Martijn Tuinte.

“Met de nieuwe pay-off laten we zien dat we ook internationaal actief zijn en de ambitie hebben om vanuit partnership, kennis en een breed aanbod, waarde toe te blijven voegen met hoogwaardige technische oplossingen. Naast een nieuwe naam en een nieuw logo heeft onze website ook een complete metamorfose gehad.”

Tuinte

Tuinte, gevestigd in Hengevelde, opereert met ruim 80 medewerkers zowel regionaal, landelijk als internationaal.

Het bedrijf adviseert en ondersteunt al sinds 1964 opdrachtgevers in diverse industrieën met een breed pakket aan mogelijkheden: complete engineering & machinebouw, toelevering van hoogwaardige onderdelen en modules én het onderhoud van machineparken.

De focus op partnerships leidde ertoe dat Tuinte is meegegroeid met klanten. Hierdoor staat er nu een krachtig multidisciplinair familiebedrijf, stelt het persbericht.

Lees ook:

Tuinte investeert fors in 24/7 Smart Machining (17 januari 2017)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven