Ga naar hoofdinhoud

TMI Group breidt pand uit na overname Lasto

De TMI Group gaat het huidige pand in het Overijsselse Hengelo uitbreiden. Dit na de overname van plaatsgenoot Lasto. Met de overname heeft de TMI Group zich versterkt met de knowhow van Lasto. Dit bedrijf heeft 20 jaar ervaring in de foodindustrie met modules en halffabricaten.

Het bouwbord is geplaatst, meldt TMI Group. De huidige locatie die 4500m2 groot is (en waarvan de bouw eind 2018 begon), wordt nog dit jaar uitgebreid met fase 2. Het gaat om 2250 m2 extra, naast het bestaande pand aan de Oosterveldsingel.

Lasto Roestvaststaal houdt zich bezig met engineering, machine- en apparatenbouw en piping. Het gaat om activiteiten van prefab-leidingwerk tot aan complete turnkey projecten.

Stap verder in samenwerking

De overname betekende een stap verder in de samenwerking tussen de twee bedrijven. Met het samengaan van de TMI Group en Lasto wordt de kwaliteit van beide bedrijven naar een nog hoger niveau getild, stellen ze. De TMI Group heeft 31 medewerkers, Lasto telt er 17.

“Samen hebben we een stevige fundering voor nieuwe toekomst in de metaalwereld”, aldus de TMI Group.

TMI Group

TMI Group staat voor Tanke Metal Industry. Het bedrijf draagt de naam van eigenaar Matthieu Tanke, die gepokt en gemazeld is in de Twentse metaalindustrie.

Door de samenvoeging van verschillende bedrijven, waaronder OTR Techniek, Knobbe Metaalindustrie en TB Steelsupply, ontstond in 2017 uiteindelijk een bedrijf dat de complete keten kan bedienen. Vanaf 2020 is begonnen om ook Lasto bij het bedrijf onder te brengen.

TMI Group bestaat nu uit 4 onderdelen: TMI Machining, TMI Steel Supply, TMI Platform Systems en TMI Lasto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven