Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe catalogus Hoffmann Group

De Hoffmann Group presenteert op 1 augustus haar nieuwe catalogus. De 2020/2021 editie is geactualiseerd en uitgebreid. Het “naslagwerk voor kwaliteitsgereedschap, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen” biedt meer dan 90.000 artikelen, waaronder ongeveer 9.000 nieuwe producten.

De Hoffmann Group catalogus 2020/2021 bevat 500 producentmerken, meer dan 40.000 Garant-producten en artikelen van het merk Holex.

Verspaning en spantechniek

Zoals gebruikelijk bij de Hoffmann Group is het leeuwendeel van de innovaties (38,9%) te vinden in de groepen verspaning en spantechniek. Eén van de hoogtepunten daarbij is de Garant Power Q Double high-feed frees.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Ook het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) is aanzienlijk uitgebreid. Een derde van de innovaties is in deze groep te vinden, waaronder ’s werelds eerste volledig siliconenvrije en Labs-compatibele multifunctionele handschoen. Ook zijn er diverse waarschuwingsborden om werkplekken te beschermen.

Hand- en meetgereedschap

Met circa 2.000 nieuwe producten is het assortiment hand- en meetgereedschap eveneens flink gegroeid. Het assortiment is niet alleen uitgebreid met veel handgereedschap, maar ook met hoogwaardige meettechniek zoals het intelligente instelapparaat Garant Setting Bench.

Bedrijfsinrichting

Op het gebied van bedrijfsinrichting heeft de Hoffmann Group ongeveer 500 nieuwe items aan catalogus 2020/2021 toegevoegd. Bijzonder opmerkelijk is de nieuwe software voor het beheer en de controle van Garant Tool24-automaten en een interface met Kardex Remstar-liftsystemen en carrouselstellingen.

Uitgebreid assortiment

Met de nieuwe catalogus 2020/2021 geeft de Hoffmann Group aan een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd assortiment van vooraf geselecteerde gereedschappen, bedrijfsinrichting en persoonlijke beschermingsmiddelen te bieden.

Uit één hand

Bedrijven vinden wat ze zoeken in de catalogus, stelt de Hoffmann Group, of het nu gaat om verspanen, frezen, boren, draaien, spannen, meten, slijpen, handgereedschap, bedrijfsinrichting of arbeidsveiligheid. Ook ontvangen ze alles uit één hand.

Beschikbaar in 18 talen

De nieuwe catalogus is beschikbaar in 18 talen, waaronder het Nederlands, en is geldig vanaf 1 augustus 2020. Alle artikelen zijn dan tevens beschikbaar in de eShop (hoffmann-group.com).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven