Ga naar hoofdinhoud

Nieuw ERP van Unit 4 voor MKB

Unit4 introduceert een nieuw ERP-systeem voor productie-bedrijven in het MKB. Daarvoor heeft de bedrijfsoftwareleverancier een samenwerkings-overeenkomst gesloten met Corpex. Het ERP-systeem dat deze leverancier voor de maakindustrie biedt, gaat daardoor verder onder de naam Unit4 Multivers Productie.

Met de nieuwe ERP-software zijn alle klantordergestuurde productie- en administratieve processen binnen een productiebedrijf te stroomlijnen. Het project staat hierbij centraal waardoor er controle is over de kosten en materialen van het project, de beschikbaarheid van de machines, middelen en medewerkers. Unit4 Multivers Productie is bij uitstek geschikt voor kleine en middelgrote productiebedrijven in betonindustrie, chemische industrie, houtverwerkende industrie, interieurbouw, kunststofverwerkende industrie, maritieme industrie, machine- en apparatenbouw, metaalverwerkende industrie, meubelindustrie, servicebedrijven en toeleverende industrie.

 

Unit4 ERP Corpex voor MKB

Kenmerkend voor Unit4 Multivers Productie is dat het programma snel en kosteneffectief is aan te passen aan wijzigende informatiebehoeften of organisatiestructuren. Daarnaast is er een integratie met de administratieve software Unit4 Multivers. Hierdoor zijn gegevens vanuit het productieproces direct op te roepen en te bewerken in de boekhouding en vice versa. Dit voorkomt dubbelwerk en worden fouten als gevolg van meervoudige invoer voorkomen.

 

Corpex ERP Software blijft verantwoordelijk voor de ontwikkelingen en de ondersteuning van UNIT4 Multivers Productie. Fred Loos, sales- en marketingmanager MKB bij Unit4: “De ERP-software van Corpex voor productiebedrijven past precies in onze visie dat oplossingen eenvoudig en kosteneffectief moeten zijn aan te passen aan gewijzigde behoeften, zonder dat daarbij een complete herimplementatie is vereist. Juist productiebedrijven in het MKB hebben niet de mogelijkheid om zeer zware pakketten in te voeren maar zijn wel op zoek naar software die hen kan ondersteunen in het totale productieproces. Corpex ERP-software biedt dit en daarom zijn we blij dat hun oplossing voor de maakindustrie verder gaat als Unit4 Multivers Productie en daarnaast is geïntegreerd in Unit4 Multivers.”

 

Yvonne van Nierop, Directeur Sales en Marketing bij Corpex ERP Software: “Wij zijn als Corpex team trots op het feit dat we samen met Unit4 onze applicatie voor de maakindustrie breder in de markt kunnen zetten. Onze ervaringen met Unit4 zijn positief en samen kunnen we onze klanten nog beter voorzien in hun wensen wat betreft ERP-software die geïntegreerd is met financiële software.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven