Ga naar hoofdinhoud

Joke Technology legt focus op EneskaMicro

Joke Technology nieuwe catalogus.

Joke Technology, specialist in de afwerking van oppervlakken, presenteert drie innovaties op de TechniShow. Bezoekers vinden daar het volledige productassortiment van het bedrijf. Dit jaar ligt er een speciale focus op de EneskaMicro-serie.

In de nieuwe, Nederlandstalige joke Technology-productcatalogus vinden gebruikers uit de gereedschaps- en machinebouwsector ook introducties op het gebied van bewerkingstechnieken en tips en trucs voor de afwerking van oppervlakken. De joke Technology-catalogus is daarmee het standaardwerk voor alle aspecten hieromtrent. Dit jaar staan de ENESKAmicro-serie en nieuwe producten voor het ontbramen centraal in de catalogus.

Alternatief voor persluchtapparaten

De EneskaMicro-stuurapparaten van joke Technology zijn vanwege het lagere volume en minder trillingen een alternatief voor persluchtapparaten. De serie werkt op alle systemen en is ook geschikt voor oudere modellen, zodat de meeste handstukken en micromotoren van verschillende fabrikanten ermee zijn te bedienen. De hoge klemkracht van de speciaal ontwikkelde handstukken maakt EneskaMicro interessant voor toepassingen met extreem harde materialen, bijvoorbeeld bij 3D-printen. Er ligt ook een focus op gereedschappen en materialen voor ontbramen. Hiervoor heeft joke Technology een aantal nieuwe producten in het assortiment.

Levering binnen 48 uur

Een team zet zich in voor Nederlandse klanten van joke Technology. De directe ondersteuning maakt levering van de meeste producten nu binnen 48 uur mogelijk, met volledige prijstransparantie. Het  team, onder leiding van Frank Westerhoff, is op de TechniShow beschikbaar voor demonstraties.

Op 470 pagina’s vinden lezers in totaal meer dan 6.000 artikelen. De Nederlandse catalogus is te bestellen bij joke Technology.

Het bedrijf staat in hal 09, stand B 009.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven