Inschrijving TechniShow Awards start • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Inschrijving TechniShow Awards start

De inschrijving voor de TechniShow Innovation Awards 2020 is gestart. Kandidaten kunnen zich aanmelden om te worden genomineerd voor de prijzen die worden uitgereikt op de Avond van de Maakindustrie.

Belangrijkste voorwaarde om in aanmerking te komen is dat een product of proces vernieuwend is, of dat een bestaand product/proces zodanig op de schop gaat, dat het een belangrijke economische of maatschappelijke verandering met zich meebrengt. Dat stellen de initiatiefnemers Jaarbeurs Utrecht en FPT Vimag.

2 Categorieën

Er zijn voor komend jaar 2 categorieën waarop ingeschreven kan worden: New Tech en Dutch Technology.

New Tech staat voor de samenvoeging ‘Nieuw op de Benelux-markt’ en ‘Commerciële Innovatie’. Hierbij is van belang dat de innovatie nog niet eerder gepresenteerd is tijdens de TechniShow beurs én dat de innovatie in of na 2019 op de Nederlandse markt is gebracht. 

Bij de categorie Dutch Technology (voorheen Made in Holland) is het belangrijk dat het bedrijf van origine Nederlands is en dat de productie ook in Nederland plaatsvindt.

Vakjury

Ook deze editie worden alle innovaties beoordeeld door een deskundige vakjury. “Ik ervaar het als een eer om wederom juryvoorzitter te zijn van deze schitterende prijs”, zegt Tom Bouws, Relatiemanager Publiek bij KVK. 

Naar de finale

De pitchdag voor deelnemers is op 11 februari 2020. Deelnemers die tijdens de pitchdag worden genomineerd, strijden tijdens de Avond van de Maakindustrie met de andere genomineerden voor de TechniShow Innovation Awards 2020. Deze Avond van de Maakindustrie is op 4 maart 2020.

Meer informatie

TechniShow Innovation Awards

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven