CNC Consult naar Open Mind • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

CNC Consult naar Open Mind

CNC-Consult & Automation is overgenomen door Open Mind Technologies Benelux. Maarten van Teeffelen, oprichter en directeur van CNC-Consult, heeft zich eind 2020 uit het bedrijf teruggetrokken. CNC Consult gaf in het overnametraject de voorkeur aan Open Mind, om zo de continuïteit en kwaliteit van het bedrijf te waarborgen. Daarmee is het bedrijf per 1 januari 2021 Open Mind Technologies Benelux in Den Bosch geworden.

Afgezien van de bedrijfsnaam en het vertrek van Maarten van Teeffelen verandert er niets, stellen de bedrijven. Open Mind neemt alle medewerkers over en de gebruikelijke contactpersonen blijven om vragen over hyperMill te beantwoorden.

HyperMill reseller

“In de afgelopen 25 jaar heeft Van Teeffelen CNC-Consult tot een van de toonaangevende bedrijven in de productie-industrie gemaakt”, aldus het persbericht. Dit “met een zeer hoog niveau van CAD/CAM-expertise in de Benelux-landen”. CNC-Consult is al bijna net zo lang ook actief als hyperMill reseller.

Open Mind

Open Mind is ontwikkelaar van krachtige CAM-oplossingen voor machine- en besturingsonafhankelijke programmering. Het bedrijf ontwikkelt geoptimaliseerde CAM-oplossingen met diverse functies. hyperMill biedt strategieën zoals 2,5D, 3D en 5-assig frezen en draaien, en bewerkingen zoals HSC en HPC.

CNC-Consult & Automation

CNC-Consult is gespecialiseerd in servicegerichte verkoop van CAD-software, CAM-software, CAI-software, Gereedschapsbeheer, PDM (Productie Data Management), Planning en MES.

Het bedrijf zit ook in het Smart Machining Platform.

Lees ook:

‘Verkort de doorlooptijd’ (28 augustus 2020)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven