Ga naar hoofdinhoud

Cellro toont “volgende stap in automatisering”

Cellro op de EMO: een eerste glimp van de Manufacturing Intelligence Suite

Cellro zal op de komende EMO een glimp van haar nieuwe Manufacturing Intelligence Suite laten zien. Verder zijn er op de eigen stand en op die van partners diverse CNC-automatiseringsoplossingen van het Nederlandse bedrijf. Ook toont Cellro Job validatie.

Met de Manufacturing Intelligence Suite wordt de controle over meerdere geautomatiseerde CNC-machines behouden, geeft het bedrijf aan. Deze nieuwe suite van Cellro komt na de EMO beschikbaar.

Oplossingen CNC-automatisering

Daarnaast zijn er zowel op de Cellro-stand als op de stands van partners, meerdere CNC-automatiseringssystemen in actie te zien, waaronder de Comate en Xcelerate. Ook de Elevate en Ultimate zijn aanwezig.

Om ongeplande stops van manloze productiejobs te voorkomen, garandeert Cellro verder alle vereisten en voorwaarden voor een volledig onbemande productie, met Job validatie. Dit is een systeem voor het ontsluiten van data voor een betrouwbare productieplanning.

Roadmap met 4 niveaus

Geïnteresseerden wordt tevens een blik gegund op Cellro’s roadmap, met 4 niveaus;  van robotisering via automatisering naar digitalisering en van digitalisering naar logistieke integratie, bijvoorbeeld met agv’s en een volledig continue en geautomatiseerde CNC-productie.

Op welk niveau het maakbedrijf zich ook bevindt, steeds is de volgende stap in CNC-automatisering te maken, geeft Cellro aan.

Op de EMO

Het bedrijf schetst een toekomst “waarin CNC-automatisering en vakkundige operators samenwerken, waardoor de efficiëntie toeneemt en het menselijk potentieel als nooit tevoren wordt benut”.

Cellro staat tijdens EMO Hannover 2023, in hal 14, stand F14.

Bekijk

Dossier EMO Hannover 2023 met onder meer een overzicht van de Nederlandse standhouders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven