Bystronic opent nieuwe pand • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Bystronic opent nieuwe pand

Bystronic heeft het nieuwe kantoor in Meerkerk officieel geopend. Het opvallende pand naast snelweg A27 herbergt een kantoortuin, het remote supportcenter, kantoren, trainingsruimten en verder ruimten voor meetings, de service- en salesorganisatie, en voor spare- en wearparts.

Het pand vervangt de oude vestiging in Hardinxveld die te klein geworden was. De nieuwbouw is state-of-the-art, energiezuinig en ademt helemaal de Zwitserse sfeer, omdat het hoofdkantoor van de fabrikant van plaatbewerkingsmachines in Zwitserland zetelt.

In het pand hangen posters van landschappen in Zwitserland en sommige lampen hebben de vorm van het kruis van de Zwitserse vlag. Johan Elster, hoofd business unit markets van Bystronic, overhandigde een Zwitserse koebel aan onder meer Benelux-directeur Marius van der Hoeven.

Bending Cell

Bezoekers konden onder meer de nieuwe mobiele bending cell met robot zien. Een kleine kantbank op wielen die ’s avonds bij een productie-onderdeel gereden kan worden en zo volledig autonoom kan zorgen voor meer productieve uren.

Deze buigcel, bestaande uit een kleine 7-assige robot en afkantpers Xpert of Xpert Pro, heeft diverse prijzen gewonnen, waaronder de MM Award tijdens de Euroblech 2018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven