BMO gaat nieuw hoofdkantoor bouwen • Metaal Magazine
Nieuws

BMO gaat nieuw hoofdkantoor bouwen

Frank Biemans voor het bord waarin de nieuwbouw wordt aangekondigd (foto: Nederweert24).

BMO uit Nederweert heeft een kavel gekocht om op hetzelfde bedrijventerrein een nieuw bedrijfspand te bouwen. Het bedrijf, bestaande uit BMO Automation en BMO Precision Parts, is namelijk in de huidige panden uit het jasje gegroeid. Op de nieuwe locatie wordt een geheel nieuw hoofdkantoor met Experience Center van circa 4200 m2 neergezet. Omdat het kavel groter is, biedt dit de mogelijkheid om in de toekomst verder uit te breiden.

“Het streven is om in de toekomst onze werkterreinen verder uit te bouwen waarbij we ook meer internationaal willen excelleren”, zegt Frank Biemans, managing director BMO Automation. “Onze huidige locatie bood ons simpelweg onvoldoende ruimte om deze groei door te maken. Met het nieuwe pand kunnen we ons proces beter inrichten, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

BMO Automation en Precision Parts

BMO Automation ontwikkelt en produceert gebruiksvriendelijke robot-automatiseringen voor het beladen van CNC draai- en freesmachines in de metaal- en kunststofverwerkende industrie. BMO Precision Parts heeft zich gespecialiseerd op het gebied van verspanende werkzaamheden in de metaalsector en is een belangrijke toeleverancier van BMO Automation.

Efficiënter

Het nieuwe hoofdkantoor van BMO wordt niet alleen groter maar ook efficiënter ingericht. Binnen het pand komen grote ruimtes voor zowel de fabriek van BMO Automation alsook de verspanende afdeling van BMO Precision Parts. De fabriek wordt zo ingericht dat de meest moderne productie- en montagetechnieken kunnen worden toegepast die afgestemd zijn op een zo efficiënt mogelijke interne logistiek.


Experience Center

Het nieuwe onderkomen krijgt bovendien een groot Experience Center waar potentiële klanten uit binnen- en buitenland alle robot-automatiseringen en software van BMO kunnen bekijken, testen en ervaren. Voorbijgangers kunnen via de grote glazen voorkant eveneens een blik werpen op de nieuwste technieken die het bedrijf produceert.

Vacatures

De nieuwbouw wordt aangekondigd met een groot bord langs de doorgaande weg in Nederweert. Hierop staan ook de openstaande vacatures bij BMO.

Biemans stelt dat het bedrijf door de forse groei steeds op zoek is naar talenten. “Wij hopen met de komst van dit hypermoderne pand een aangename en high-tech werkomgeving te kunnen bieden waarin iedereen graag wil komen werken.”

BMO verwacht begin 2019 te starten met de bouw en hoopt eind 2019 met alle medewerkers te kunnen verhuizen naar het nieuwe pand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven