‘1000 kg plaatdelen in 4 uur geleverd’ • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

‘1000 kg plaatdelen in 4 uur geleverd’

Bax Metaal heeft onlangs een superspoedklus tot een goed einde weten te brengen. Een OEM’er in de foodindustrie werd binnen een middag uit de brand geholpen door het bedrijf uit Bergeijk, met een supersnelle levering. Het ging in totaal om bijna 1000 kg aan snijdelen uit plaatwerk.

“Wat een teamwork”, postte sales director Mathijs Kox op social media. “Vanmiddag om 13 uur belt onze klant dat hij omhoog zit. Om 17 uur rijdt de transporteur hier weg met een kleine 1000 kg aan snijwerk.”

“In 4 uur snijdelen geprogrammeerd, alles gesneden, netjes afgerond en verpakt. Top gedaan Laserparts BV en Bax Metaal.”

Kox vertelt in het aprilnummer van vakblad Metaal Magazine hoe het bedrijf zo snel kon anticiperen op de vraag van de klant.

Ga naar Metaal Magazine 2 (premium), klik op ‘open magazine’ en scroll naar pagina 28-29.
Nog geen abonnee? Bekijk de mogelijkheden
Adverteren?

Ook soms net op tijd?

Heeft u ook recent een spoedklus op het laatste moment goed weten te volbrengen? Of heeft u net een bijzonder project afgerond?

Stuur dan een mail naar hoofdredacteur Tom van der Meer waarin u in het kort omschrijft wat het voor klus was en hoe uw bedrijf dat zo snel heeft weten op te pakken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven