Zwaar transport Unisign naar EMO 2011 • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Zwaar transport Unisign naar EMO 2011

Unisign is tijdens de EMO 2011 in Hannover aanwezig met een 636 vierkante meter grote stand. Blikvangers zijn de vijfassige Unipro 5000 en een hele grote Uniport 7000. Maar om de machines op de stand te krijgen ging heel wat werk vooraf. Unisign gaf ons een kijkje achter de schermen.

Als we volgende week massaal op de EMO in Hannover rondlopen, zijn alle gangpaden keurig bekleedt, worden gasten met een drankje en hapje ontvangen en gonsen de machinehallen van verspanende, bewegende of gewoon statische machines. Niets zal er te zien zijn van alle activiteiten die aan de beurs voorafgingen. Dankzij Alex te Baerts, Area Sales Manager/Marketing Manager bij Unisign, kregen we een kijkje achter de schermen tijdens het opbouwen van een Unipro 5000 en een grote Uniport 7000.

 

Unisign Uniport 7000

Veel takelgeweld komt er aan te pas om de portaal van de Uniport 7000 op zijn plek te krijgen. Meer foto’s van het opbouwen van de machines van Unisign in Hannover zijn hier te zien (foto’s: Unisign)

 

Alle gegevens van de Unipro 5000 en de Uniport 7000 die op de EMO 2011 staan zijn in een eerder geplaatst bericht te lezen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven