Sheet Metal Event 2019: ‘Concurrerend blijven!’ • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Sheet Metal Event 2019: ‘Concurrerend blijven!’

Mikrocentrum, FDP (Federatie Metaalplaat) en Metaal Magazine houden op 3 oktober gezamenlijk Sheet Metal Event 2019. Dit evenement met beurs heeft als thema ‘Gedigitaliseerd buigen of barsten’. Het wordt gehouden bij Mikrocentrum in Veldhoven.

Creativiteit en flexibiliteit zijn noodzakelijk om concurrerend te zijn en te blijven. Dit leidt tot een constante drang naar automatisering en efficiency.

Door de toenemende vraag naar kleinere series en hogere complexiteit van bewerkingen, heeft de automatisering binnen de metaalbewerkingsindustrie een vlucht genomen. De trend van afnemende seriegroottes is onomkeerbaar.

Stappen nemen

Tijdens het Sheet Metal Event wordt uitgebreid ingegaan op aspecten als: Waar gaat het met de plaatindustrie naar toe? Welke stappen moeten genomen worden om klaar te zijn voor de toekomst? Wat kunnen we leren van elkaar? En welke skills moet het personeel krijgen om klaar te zijn voor de veranderingen?

Metaal Magazine heeft in het septembernummer aandacht voor het Sheet Metal Event met een speciaal katern in het vakblad. Vraag naar de advertentiemogelijkheden hiervoor.

Sheet Metal Event

Meer informatie

Exposant worden?

Lees ook:

‘Digitalisering op steeds hoger level’ (25 september 2019)

Hoe krijg je personeel mee in digitalisering? (7 augustus 2019)Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven