Hoe krijg je personeel mee in digitalisering? • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Hoe krijg je personeel mee in digitalisering?

Digitalisering biedt kansen voor bedrijven in de plaatbewerking. Maar het vraagt wel andere skills van medewerkers. Hoe kan personeel meegekregen worden in de digitaliseringsslag? Patrick de Boer van Ubbink in Doesburg geeft hier antwoorden op tijdens het Sheet Metal Event, op 3 oktober in Veldhoven. Andere sprekers zijn Leo Broers van ASML en Jordy van de Velde van Wemo.

Broers, projectleider MBD van ASML vertelt over de uitdagingen én voordelen van Model Based Definition bij plaatbewerking.

Van de Velde, ‘Wemodernizer’ van Wemo, gaat in op hoe een maximale uptime bereikt wordt en welke rol Mixed Reality hierin kan spelen.  

Toepassingen delen

Sprekers en exposanten delen op deze dag toepassingen met de focus op het bereiken van een hogere machinebezetting, productkwaliteit en productiviteitsverhoging, specifiek gericht op plaatbewerkende bedrijven.

Sheet Metal Event is een samenwerking van Mikrocentrum, Federatie Metaalplaat (FDP) en Metaal Magazine. Het wordt op donderdagmiddag 3 oktober gehouden bij Mikrocentrum in Veldhoven. Thema is ‘Gedigitaliseerd buigen of barsten’.

Metaal Magazine heeft in het septembernummer speciale aandacht voor het Sheet Metal Event met een apart katern in het vakblad. Vraag naar de advertentiemogelijkheden hiervoor.

Sheet Metal Event

Meer informatie en aanmelden

Exposant worden?

Lees ook:

‘Digitalisering op steeds hoger level’ (25 september 2019)

Sheet Metal Event 2019: ‘Concurrerend blijven!’ (20 mei 2019)Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven