'Digitalisering op steeds hoger level' • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

‘Digitalisering op steeds hoger level’

De Cromvoirtse brengt digitalisering steeds op een hoger level (foto: De Cromvoirtse).

De behoefte aan grotere efficiency en het verkorten van de doorlooptijden zijn de grote drijfveer om digitalisering telkens weer op een hoger level te brengen. Dat zegt Ronnie van den Hurk, directeur van De Cromvoirtse. Tijdens het Sheet Metal Event, op 3 oktober in Veldhoven, gaat hij in op de stappen die binnen zijn bedrijf genomen zijn om dit level te bereiken en wat dit De Cromvoirtse gebracht heeft. Metaal Magazine geeft 15 gratis kaarten weg voor dit event.

De Cromvoirtse, toeleverancier van metaal op maat, is al jaren bezig met digitalisering. Als ambassadeur van de Smart Industrie is het bedrijf ook actief binnen verschillende Fieldlabs.

“Een van de logisch bijkomende stappen is het doortrekken van de digitalisering, breder in de keten”, geeft Van den Hurk aan. “Vanuit het Fieldlab Smart Connected Supplier Network (SCSN) wordt inmiddels al enige jaren gewerkt aan een SCSN standaard en de eerste successen zijn al geboekt.”

Tijdens het Sheet Metal Event licht hij toe welke ontwikkelingen er gaande zijn en wat in de toekomst van dit Fieldlab verwacht kan worden.

Minder verspilling

Ronnie van den Hurk.

“Ook in de keten zullen we moeten streven naar minder verspilling, in termen van doorlooptijd”, zegt hij. “Enerzijds om onze concurrentiepositie te versterken en anderzijds om kosten te besparen door hogere efficiency toe te passen.” 

Van den Hurk zal op 3 oktober aangeven waar in zijn ogen kansen liggen en hoe daar mogelijk invulling aan kan worden gegeven.

Het Sheet Metal Event is op 3 oktober van 13:30 tot 19 uur, bij het Mikrocentrum in Veldhoven (gratis parkeren).
Bekijk het volledige programma

Lees ook:

Hoe krijg je personeel mee in digitalisering? (7 augustus 2019)

Sheet Metal Event 2019: ‘Concurrerend blijven!’ (20 mei 2019)

Gratis kaarten

Metaal Magazine geeft voor lezers 15 kaarten gratis weg (ter waarde van 95 euro). Een bezoek is inclusief dinerbuffet, koffie, thee en frisdranken.
Reageer snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven