Nieuws

Ridder en SPS worden partners in software

Henk-Jan Hop (commercieel manager Ridder), Eric Klement (director sales SPS) en Henk-Jan Hop en Kasper van Kekem (commercieel directeur Ridder) (v.l.n.r., foto: SPS/Ridder)

Ridder Data Systems en Smart Production Solutions (SPS) bundelen de krachten op het gebied van software voor de werkvloer. Met deze samenwerking spelen beide bedrijven in op een toekomst waarin steeds meer ‘expert’ applicaties ontstaan. Dit zijn specifieke applicaties die als geïntegreerd onderdeel van een totaaloplossing bepaalde bedrijfsprocessen van begin tot eind ondersteunen.

SPS ontwikkelt slimme, intuïtieve apps en integraties om de bestaande logistieke infrastructuur te optimaliseren. Gebaseerd op jaren van ervaring helpt SPS de klant met doorlooptijdverkorting, efficiencyverhoging en OEE (Overall Equipment Effectiveness). Vanaf heden integreren de apps van SPS, waaronder de JobControl app, naadloos met de ERP-software van Ridder.

Meer grip en overzicht

De ERP-software van Ridder en de apps van SPS bieden een mooie combinatie binnen de maakindustrie. De softwareoplossingen verwezenlijken een digitale brug tussen kantoor en werkvloer, waardoor de werkvloer zeer efficiënt en digitaal aangestuurd kan worden. Daarnaast biedt de directe en nauwkeurige terugkoppeling op het gebied van orderverwerking en procesverstoring elk maakbedrijf meer grip en overzicht op die werkvloer.

‘Volgende stap in smart industry’

Henk-Jan Hop, commercieel manager bij Ridder, is verheugd over de samenwerking met SPS: “Door de integratie die we hebben kunnen realiseren, bundelen we de voordelen van beide softwareoplossingen. De apps van SPS zijn qua usability ontwikkeld vanuit het oogpunt van de eindgebruiker, webbased, device onafhankelijk én ze integreren met onze ERP-software. Kortom: een specifieke oplossing voor de werkvloer, maar geïntegreerd met ons ERP-systeem. Een aanwinst voor de Nederlandse maakindustrie.”

Eric Klement, director sales bij SPS, sluit zich daarbij aan en benadrukt het belang van goede digitalisering: “Digitalisering is een must om de toekomst in te gaan. Met Ridder iQ als basis ERP, uitgebreid met de apps van Smart Production Solutions, heeft ieder maakbedrijf een gezonde basis voor vervolgstappen in de wereld van Smart Industry.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven