ProNest LT nu ook als abonnement • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

ProNest LT nu ook als abonnement

Hypertherm ProNest LT 1.

De ProNest LT CAD/CAM nesting-software voor lichtindustriële snijtoepassingen van Hypertherm is sinds kort in abonnementsvorm verkrijgbaar. In plaats van de software te kopen, zoals gebruikelijk is, kunnen kleinere bedrijven en particulieren met snijmachines die werken met lucht of conventionele machines met plasma of zuurstofgas, nu een maandelijks, jaarlijks of driejaarlijks abonnement nemen op ProNest LT.

Inschrijvers hebben alle vrijheid om een abonnement te laten starten en naar wens gebruikers of opties toe te voegen of te verwijderen. Tevens kan het abonnement op elk moment worden beëindigd. Hypertherm biedt momenteel een gratis proefabonnement van 7 dagen voor iedereen die interesse heeft om ProNest LT te proberen.

Live ondersteuning

In het verleden moesten kleine bedrijven, zoals algemene fabrikanten, metaalbewerkers in de kunstsector, bedrijven die borden maken en winkels voor Hvac-kanalen, het doen met software die niet volledig voldeed aan hun behoeften. Technische ondersteuning was meestal beperkt tot online zelfhulpinstructies. Het was niet makkelijk om vanaf de eerste snede de optimale snijresultaten te verkrijgen. Met ProNest LT krijgen abonnees toegang tot live één-op-één-ondersteuning van vakkundige professionals en beschikken daarbij over online hulpmiddelen zoals instructievideo’s.

Snijparameters

Bovendien biedt de standaard instelling van de software deskundige snijparameters op basis van het soort en de specifieke dikte van het materiaal, hetgeen zorgt voor optimale scheiding van onderdelen, bekabeling en kerfcompensatie voor elk project.

Snijkwaliteit

Daarbij is geavanceerde automatische nesting beschikbaar voor een goed rendement van materialen bij grotere projecten.“ProNest LT is een alles-in-één-softwareoplossing voor bedrijven die met kleinere CNC-tafels werken. Hoewel de software ontwikkeld is om elk merk plasma of zuurstofgas te ondersteunen, zullen gebruikers kunnen vaststellen dat de beste prestaties behaald worden met Powermax- en Maxpro-systemen van Hypertherm, die zorgen voor de beste snijkwaliteit, productiviteit en efficiëntie”, aldus Derek Weston, marketingmanager producten voor Hypertherm CAM software en-regeling. “Het product biedt professionele snijkwaliteit voor een betaalbare prijs, in een gemakkelijk te begrijpen pakket met onbeperkte technische ondersteuning.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven