Ga naar hoofdinhoud

MTL Live: Wat kunt u verwachten?

MTL Live wordt, in samenwerking met verschillende partners, georganiseerd door Metaal Magazine en zal plaatsvinden op 29 april. Tijdens het online kennisevent zullen er meerdere sprekers aan het woord komen die uw draai- en freesbedrijf nu en in de toekomst kunnen helpen.

MTL Live heeft inmiddels plaatsgevonden. Bekijk de terugkijklinks

MTL Live gaat geheel over het huidige en toekomstige verspanend ondernemerschap. Wat zijn nieuwe kansen en waar begint u met uw bedrijf? Tijdens het event zullen er meerdere perspectieven aan bod komen.

Vier strategieën

Gert Jan Braam (links) belicht, als industrie sectormanager bij ING, het economische perspectief. ING zoomt in op vier strategieën die een inzicht geven hoe toeleveranciers in de metaalsector gepositioneerd zijn. “De strategie die het best past bij het eigen bedrijf bepaalt tevens hoe u investeert: welke markten u aanboort en welke medewerkers en expertises daarvoor nodig zijn”, aldus Braam.

Maakindustrie verbinden met e-commerce

Het koopgedrag van consumenten wijzigt in razend tempo. Bakschik Martirosian (rechts) van Tauron Community zal inzoomen op de kansen die ontstaan, juist dankzij corona en ondanks de import vanuit China. Wat biedt dit de Nederlandse maakindustrie? Vanuit zijn eigen bedrijf BMTEC is Martirosian begonnen met Tauron Community. Hiermee wil hij de Nederlandse maakindustrie verbinden met e-commerce. “Wat kan e-commerce betekenen voor u als verspanend bedrijf of als toeleverancier binnen de metaalsector?”

MTL Live

MTL Live: nu al klaar zijn voor de toekomst

MTL Live: Komt u ook?

Interesse? Meld u dan nu gratis aan voor MTL Live, dat geheel online plaatsvindt op donderdag 29 april van 13:30 – 16:00 uur.

Aanmelden kan niet meer. Bekijk de terugkijklinks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven