Nieuws

MTL Live: Komt u ook?

Lijkt het u interessant om meer te weten te komen over hoe u als verspanend bedrijf kunt blijven ontwikkelen, nu, maar ook in de toekomst? Kijk dan naar online kennisevent MTL Live op donderdag 29 april van 13:30 – 16:00 uur. Vanuit meerdere perspectieven zullen sprekers u alles vertellen over verspanen nu en in de toekomst.

MTL Live staat geheel in het teken van verspanen. Hoe kun je als toeleverancier écht het verschil maken voor de klant? 

Service en dienstverlening

Tegenwoordig wordt service steeds belangrijker. Birgit Goumans van Kusters Goumans (foto links) vertelt hoe zij, als leverancier van precisieonderdelen, hier invulling aan geeft. “Het leveren van een goed product, dat aan technische specificaties voldoet, is een primaire voorwaarde,” aldus Goumans. “Maar dat alleen is vaak niet meer voldoende. Aanvullende dienstverlening en service worden steeds belangrijker.”

Deel productieketen

Verspanen is niet langer alleen nog een geïsoleerde stap in de productie, maar is tegenwoordig een digitaal verbonden onderdeel van de productieketen, stelt Rard Metz, programmamanager Smart Industry & Teqnow van Koninklijke Metaalunie (foto rechts). Hij zal kort de kern hiervan belichten. “De eerste stap is om met deze blik naar de eigen organisatie te kijken en de rol van het verspanende proces in dit geheel.”

Transparantie

Ook zal er live vanuit de studio een vraaggesprek plaatsvinden tussen de hoofdredacteur van Metaal Magazine, Tom van der Meer, en de CEO van KMWE, Edward Voncken. Zij zullen het onder meer hebben over het belang van Industrie 4.0 voor de verspanende industrie, transparante ketens, Made in Holland en ‘Werk 4.0’. U kunt (net als bij de andere sessies) interactief meedoen door via de chat te reageren of vragen te stellen. Deze middag is er ook gelegenheid om online te netwerken.

MTL Live

MTL Live: nu al klaar zijn voor de toekomst

MTL Live: Wat kunt u verwachten?

Iets voor u? Meld u dan nu gratis aan voor MTL Live, het kennisevent over verspanen nu en in de toekomst. Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 29 april van 13:30 – 16:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven