MM Awards voor Mikron, DMG Mori en Renishaw • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

MM Awards voor Mikron, DMG Mori en Renishaw

Mikron MultiX.

Mikron, DMG Mori, Renishaw en Schunk zijn enkele winnaars van de MM Awards tijdens de EMO in Hannover. Het gaat om producten die klaar zijn verkoop en die in de laatste 12 maanden zijn gelanceerd.

De MultiX (foto) van het Zwitserse Mikron won in de categorie Bewerkingsmachines. Het is een platform voor  speciale, eenvoudig herconfigureerbare bewerkingsoplossingen voor de productie van 50 tot 5 miljoen onderdelen.

In de categorie Additieve processen ging de award naar Vibenate 480, een hardmetaallegering van het Zweedse VBN Component, waarmee carbide 3D geprint kan worden.

Precision tools

De intelligente gereedschapshouder voor realtime procesbesturing Itendo van Schunk won in de categorie Precision Tools.

In de categorie Software, productie en procesautomatisering was de prijs voor DMG Mori met de universele machinebewerkingtool data gateway Connectivity.

Metrologie

Renishaw heeft de award gekregen in de categorie Metrologie en kwaliteitsborging voor de XK10-geometrielaser voor het meten en uitlijnen van machines met aslengtes tot 30 m.

De innovatieprijzen zijn uitgereikt door MM Maschinenmarkt. Dit gebeurde tijdens de EMO die nog tot en met zaterdag 21 september duurt.

Lees ook:

Dossier EMO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven