Metav 2012 op koers • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Metav 2012 op koers

Nog dik drie maanden te gaan voordat de Metav 2012 zijn deuren opent. Deze vakbeurs voor productietechnologie en automatisering vindt plaats van 28 februari tot en met 3 maart in Düsseldorf (D). Inmiddels hebben zich al 480 exposanten aangemeld uit 22 landen. Zij bezetten meer dan 32 000 vierkante meter beursruimte op de Düsseldorfer Messe, waardoor deze momenteel net zo groot is als de vorige Metav.

“De bedrijven boeken aanzienlijk grotere stands dan bij de voorinschrijving,” zegt Dr. Wilfried Schäfer, directeur van VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken). “We zijn bijzonder verheugd dat de fabrikanten van nauwkeurige gereedschappen steeds meer de Metav gebruiken om hun nieuwste producten te laten zien. Hier is een stijging waar te nemen van 70%,”voegt hij eraan toe. Ook zijn de Aziatische fabrikanten steeds meer op de Metav aanwezig om hun producten te tonen.

 

Hankook op Metav 2010

De Metav 2012 wordt nu al net zo groot als de Metav van 2010, waar onder meer deze grote Hankook machine te zien was (foto’s: Paul Quaedvlieg)

 

Internationale marktleidende bedrijven in de productietechnologie maken gebruik van deze internationale vakbeurs voor productietechnologie en automatisering om hun machines, oplossingen en diensten aan te bieden, met name aan klanten uit Nordrhein-Westfalen, Noord-Duitsland, België, Nederland, Luxemburg, Scandinavië, Groot-Brittannië en Oost-Europa. Voor bezoekers uit deze regio’s, is de Metav vaak een belangrijke vakbeurs.

 

De Metav biedt, met haar vroege verschijning in het jaar, een uitgelezen kans om de investeringsbudgetten te plannen op de basis van de getoonde technologie, ” voegt Schäfer er aan toe. Daarnaast wordt aan de professionele bezoekers een uitstekend programma geboden met als belangrijkste thema’s medische technologie, composiet verwerking, productie-efficiëntie en innovaties in de bewerking.

 

Op de website van de Metav 2012 is, voor de geïnteresseerde bezoekers, een voorlopige lijst van exposanten te vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven