Duizendste deelnemer voor Teqnow • Metaal Magazine
Nieuws

Duizendste deelnemer voor Teqnow

Directeuren Ardi Schrama en Marjo Puttock van Bruine de Bruin ontvangen een taart uit handen van Metaalunie-voorzitter Fried Kaanen (foto: Sander van der Torren).

Teqnow heeft het bedrijf Bruine de Bruin als duizendste deelnemer ingeschreven. Om dit te vieren hebben Ardi Schrama en Marjo Puttock, directeuren van Bruine de Bruin, een taart gekregen van Metaalunie-voorzitter Fried Kaanen.

Platform Teqnow van Koninklijke Metaalunie vergroot en stimuleert de aandacht voor en toepassing van toptechnologie in het industriële mkb.

Te denken valt aan slim produceren met ondersteuning van onder meer robotisering, digitalisering, digitale verbondenheid van bedrijven (met klanten en leveranciers), virtuele technieken en sensortechnologie.

Bruine de Bruin

Bruine de Bruin uit Aalsmeer heeft 21 medewerkers, is gespecialiseerd in waterzuivering en produceert verhoogde teelttafels voor de tuinbouw. Het bedrijf levert zijn waterzuiveringssystemen onder meer aan galvanobedrijven, zwembaden, autowasstraten en de visverwerkende industrie.

Het bedrijf besloot op voorspraak van hun controller deel te nemen aan Teqnow, uiteraard zonder zich te realiseren dat ze de duizendste deelnemer zouden worden.

‘Behoefte aan inzicht’

“We hadden behoefte aan inzicht in de kostenstructuur van het bedrijf”, zegt directeur Puttock. “En om ons daar goed op te kunnen oriënteren, besloot onze controller deel te nemen aan Teqnow.”

“Nu we deelnemer zijn, hebben we ook naar andere aspecten van Teqnow gekeken. Zo zien we meer interessante mogelijkheden in de webinars en de documenten die Teqnow voor deelnemers heeft.”

Rard Metz, programmamanager Smart Industry en Teqnow, is content met de duizendste Teqnow-deelnemer. “Teqnow heeft als doel bedrijven in staat te stellen om ook in 2030 vol te ondernemen”, vertelt hij.

‘Kennis uitwisselen en ontwikkelen’

“Op productietechnisch vlak zijn er momenteel razend veel ontwikkelingen waardoor duidelijkheid ontbreekt. Hoe meer bedrijven als deelnemer aangesloten zijn bij Teqnow, hoe meer kennis we kunnen uitwisselen en zelfs ontwikkelen. Dit maakt de Nederlandse mkb-maakindustrie klaar voor de toekomst.”

Naast voorlichtingsbijeenkomsten en cursussen organiseert Teqnow ook webinars en teqlogs. Hiernaast zijn er Teqlogs.

Metz is samen met Kaanen op bezoek gegaan bij Bruine de Bruin om de mijlpaal een feestelijk tintje te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven