Ga naar hoofdinhoud

Doe mee aan guided tour Verspaning

Wilt u tijdens de TechniShow in een uur tijd weer helemaal op de hoogte zijn met trends en nieuwe ontwikkelingen in verspanen? Doe dan mee aan de guided tour Verspaning. Tom van der Meer, hoofdredacteur MTL Metaal Magazine, leidt u op 31 augustus rond. De groep bezoekt diverse stands op de beursvloer in Utrecht.

De guided tour gaat – onder voorbehoud – aan bij Grob Benelux, Hermle Nederland en Laagland. Tijdens de rondgang geven elk van de standhouders een korte presentatie en demonstratie over modern verspanen.

Zo wordt bij Grob Benelux een van de nominaties voor de TechniShow Innovation Award live gedemonstreerd. Anderen laten bijvoorbeeld onder meer zien hoe zij met bewerkingsmachines inspelen op de trend high mix-low volume.

Iedere beursbezoeker kan gratis deelnemen aan de guided tour, op woensdag 31 augustus tussen 11 en 12 uur. Maar registreer u vooraf. Doe dit snel want het aantal plaatsen is beperkt.

Behalve een guided tour Verspaning is er op het zelfde moment ook een guided tour Productieautomatisering en een guided tour 3D-techniek. De guided tour Plaatbewerking is afgelast.

Meld u aan!

Meedoen aan een van de guided tours? Dat kan via het online platform. De link hiervoor ontvangt u automatisch na registratie voor de beurs (via event.technishow.nl of event.maakindustrie.nl).

Online netwerkplatform

Iedere geregistreerde bezoeker heeft binnen het online netwerkplatform zijn of haar een eigen profiel, die zichtbaar is voor andere geregistreerde bezoekers, exposanten en aanbieders van sessies.

Via het platform kan de bezoeker zijn of haar beursprogramma zelf geheel op maat samenstellen. Na registratie voor de beurs, is simpelweg in te loggen.

Zo kan men voor, tijdens en na aanvang van een event eenvoudig connecties zoeken en maken, netwerken, afspraken initiëren en online sessies (via livestreaming) bekijken.

Voor deelname aan het platform is eerst registratie voor de beurs nodig.

Registreer vooraf voor de beurs

Lees ook:

Dossier TechniShow 2022 (nieuw)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven