BLW investeert in DMG's en Teqq handling • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

BLW investeert in DMG’s en Teqq handling

Arold Moonen is sinds september 2011 mede-eigenaar van BLW Kunststoffen in Nuenen en richt zich op vernieuwingen en innovaties. Een belangrijkste investering is de cleanroom volgens klasse 10.000 met een ultrasone reinigingsinstallatie.

Het machinepark van BLW Kunststoffen is uitgebreid met twee bewerkingscentra en een DMG UNO 115eco Microset-voorinstelapparaat. Moonen: “Ons machinepark was met vijftien machines al behoorlijk uitgebreid en voldeed uitstekend, maar nu staan we echt vooraan met de CTX Beta 1250 TC Turn & Mill van Gildemeister en de vijfassige Deckel Maho DMU-40 Monoblock-freesmachine. En dankzij de Fanuc S420i/F-robot en de Teqq integrated producthandler voor op de verticale freesmachine, kunnen wij volautomatisch laden en razendsnel productie draaien. Ik sluit 24 uursproductie dan ook niet uit.”

  Directeur Arold Moonen bij een van de investeringen, de Gildemeister CTX Beta 1250 TC

Moonen: “De inhouse cleanroom levert de klant een korte doorlooptijd op. Bovendien kunnen wij een nog flexibelere aanpak bieden en het reinigingsproces nauwlettend in de gaten houden. Zo borgen we de kwaliteit die voor ons en onze klanten zo belangrijk is”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven