4Innovatorsdays 2021 bij Valk Welding • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

4Innovatorsdays 2021 bij Valk Welding

De 4Innovatorsdays wordt dit jaar in november gehouden op een nieuwe locatie. Bij Valk Welding in Alblasserdam tonen de vier vaste partners Q-Fin, LVD, Kumatech en Valk Welding hun machines en innovaties. Ook zullen er dit keer gastpartners deelnemen om samen de totale procesketen te laten zien.

Na een succesvolle eerste editie (in september vorig jaar) werd al bekendgemaakt dat dit evenement zeker een vervolg ging krijgen. De vier organiserende bedrijven geven nu aan dat 4Innovatorsdays dit jaar van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 november wordt gehouden.

Dit keer wordt het evenement gehouden in Alblasserdam in de industriële omgeving van Valk Welding.

Vijf gastpartners

Behalve de machines en innovaties van de vier, hebben de organisatoren dit jaar een aantal bedrijven gevraagd om aan te haken en hun visie te geven op de innovaties die gemaakt kunnen worden in de maakindustrie.

De deelnemende gastpartners zijn: MCB, Elfsquad, Togetr, Spartners en Lemtech. Met deze groep deelnemers willen de 4Innovators de totale procesketen van bedrijven in de maakindustrie in kaart brengen.

“Voor ieder bedrijf liggen de knelpunten in de procesketen ergens anders en op de 4Innovatorsdays is voor ieder knelpunt een partner aanwezig die hierin een oplossing kan bieden”, aldus de organisatoren.

Lees ook:

4InnovatorsDays krijgt vervolg (29 september 2020)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven