Ga naar hoofdinhoud

Technisch beurzenjaar in Evenementenhal

Een impressie van de Metavak 2013 in Gorinchem

De voorbereidingen op het technische beurzenjaar in Evenementenhal zijn in volle gang. Deze vakbeurzen bedienen gezamenlijk de gehele technische industrie en ten opzichte van vorig jaar zijn er veel ontwikkelingen gaande.

Evenals vorig jaar begint het technische beurzenjaar op 20, 21 en 22 mei 2014 met TIV in combinatie met Roestvast Staaldagen. Nieuw dit jaar is de toevoeging van de Aluminium Arena, waar bedrijven uit de aluminiumsector de kans krijgen hun bedrijf te promoten. In het najaar staat de combinatie van TIV, Metavak en Vilo in Evenementenhal Hardenberg op de agenda op 2, 3 en 4 september 2014. Deze combinatie van vakbeurzen was vorig jaar goed voor bijna 16.000 bezoekers.

Op de Metavak 2013 in Gorinchem liet Hermle het C400 bewerkingscentrum zien (foto: Tim Wentink)
Op de Metavak 2013 in Gorinchem liet Hermle het C400 bewerkingscentrum zien (foto’s: Tim Wentink)

Metaalindustrie

Metavak kent ook een editie in Gorinchem op 4, 5 en 6 november 2014, welke dit jaar voor de tiende keer wordt georganiseerd. Voor de tweede keer vindt gelijktijdig NIL Verbindingsweek plaats. Deze vakbeurs stelt de verbindingstechniek, als onderdeel van de metaalindustrie, centraal. Initiatiefnemer van deze vakbeurs is NIL(Nederlands Instituut voor Lastechniek). Evenementenhal sluit af met TIV in combinatie met VILO in Venray op 18, 19 en 20 november 2014. Bekijk voor meer informatie over de verschillende beurzen de site van Evenementenhal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven