Cellro gaat internationaal met automatisering • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Cellro gaat internationaal met automatisering

Cellro levert nu ook automatiseringsoplossingen in Amerika (foto: Tim Wentink)

Nadat Cellro eerder voet aan de grond had gezet in de VS met Cellro USA, liet het bedrijf zich internationaal nog verder zien door deelname aan de IMTS in Chicago. Cellro heeft de krachten gebundeld met zijn Amerikaanse distributiepartner ATS Systems. Bij de ATS-stand konden de Amerikaanse bezoekers voor het eerst een Xcelerate X20-automatiseringssysteem zien. Door het partnerschap met ATS kunnen hun verkoop- en servicekanalen in de hele Verenigde Staten worden ingezet voor onze modulaire en flexibele automatiseringssystemen.

De IMTS betekende de eerste belangrijke entree van Cellro op een handelsbeurs in de Verenigde Staten. Bezoekers van de ATS Systems-stand zagen daar de compacte en veelzijdige automatiseringsoplossing van Cellro: de Xcelerate X20. De Xcelerate staat bekend om zijn flexibiliteit, gebruiksvriendelijke interface, de bescheiden vloeroppervlakte die het inneemt (de kleinste apparaten nemen maar 0,8 m2 in beslag) en verrassend grote opslagcapaciteit. Net als alle andere Cellro-producten is de Xcelerate modulair gebouwd, waardoor er op elk moment extra functies of opslagmodules kunnen worden toegevoegd wanneer de eigenaar dat nodig acht.

ATS Systems

Om in de VS gevestigde machinebedrijven zo goed mogelijke lokale verkooppunten en diensten voor hun automatiseringsbehoeften te bieden is Cellro een partnerschap met ATS Systems aangegaan. ATS Systems is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige accessoires en ondersteuning voor machines. ATS is actief in alle 50 staten van Noord-Amerika en introduceert daardoor de reeds vermaarde modulaire automatisering van Cellro op een geheel nieuwe markt. ATS Systems heeft momenteel vijf voorgeconfigureerde Xcelerate-systemen in voorraad die onmiddellijk kunnen worden geleverd.

Cellro is van mening dat elk machinaal proces door automatisering winstgevender kan worden gemaakt. Het heeft reeds in heel West-Europa een grote automatiseringsvoetafdruk achtergelaten. In samenwerking met ATS Systems wil Cellro nu graag machinebedrijven in de VS hun winst helpen vergroten met slimme en betaalbare automatiseringsoplossingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven