Ga naar hoofdinhoud

Bystronic met drie machines in Utrecht

Bystronic Benelux zal tijdens de Techni-Show 2014 in Utrecht in hal 7 drie machines presenteren: een Xpert kantbank, een ByJet Smart waterjet en een BySprint Fiber 4000 lasersnijmachine. Ook wordt de nieuwe BySoft 7 software voor snijden en buigen gedemonstreerd.

Tijdens de Techni-Show 2014 zal Bystronic de BySprint Fiber 3015 met 4000 W bron demonsteren. De BySprint Fiber is bedoeld voor het snijden van dunne materialen met hoge snijsnelheden. Maar met de 4000 W bron is  ook in staal in diktes tot 20 mm goed te snijden. De BySprint Fiber is standaard uitgerust met de ByPos Fiber die zorgt voor een automatische instelling van de focuslengte. Tevens is de machine standaard voorzien van een automatische nozzle-reiniging en optioneel een automatische nozzle-wisselaar.

 

waterstraalsnijden width =

Waterstraal-snijwerk uitgevoerd op een Bystronic waterstraalsnijmachine (foto’s: Bystronic)

 

Waterstraalsnijden

De ByJet Smart waterstraalsnijder van Bystronic is leverbaar met één of twee snijkoppen en heeft een werkbereik van 3048 mm x1524 mm en snijdt tot diktes van 200 mm. Tevens is de machine uit te rusten met opties zoals boorspindels, Fixmaster en een automatische sludge-afvoer. Zie ook de video hieronder:

 

 

Afkanten

De Xpert kantbank is hét werkpaard van Bystronic. De nieuwe ByVision Bending besturing, die standaard wordt geleverd op elke Xpert, maakt het programmeren en het zetten van profielen eenvoudig. De besturingsterminal met een 22” touchscreen biedt een intuïtieve bediening van de kantbank. Op het gebied van ergonomie en gebruikersgemak zijn er opties beschikbaar waaronder de EnergySaver waarmee tot 30% energie wordt bespaard. De Xpert is leverbaar in tonnages van 60 ton tot 1000 ton en lengten van 2050 mm tot 10200 mm of tandem-uitvoering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven