Zelf programmeren en frezen bij Hurco • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Zelf programmeren en frezen bij Hurco

Onder het motto ‘Touch me, als je durft’ laat Hurco, in ons land gevestigd in Tegelen, beursbezoekers van de Techni-Show zelf programmeren én frezen op haar stand D58 in hal 12. Hurco neemt hiervoor een aantal CNC-bewerkingscentra mee naar Utrecht.

Via de website van Hurco kunnen metaalbewerkers zich aanmelden om in vijftien minuten tijd op de beursstand twee werkstukken te programmeren én  die ook direct te frezen. Op deze manier wil Hurco de beursbezoekers overtuigen van de gebruiksvriendelijkheid van de WinMax dialoogbesturing met dubbele touch screens. Deze besturing is zonder kennis van G-codes in de Nederlandse tekstdialoog te programmeren. Ook het programmeren van vijfassige bewerkingscentra is daardoor volgens Hurco kinderspel. Kijk voor een toelichting ook de video aan het einde van dit bericht.

  Bewerkingscentra width =

Tijdens eerdere beurzen, zoals hier tijdens de AMB 2010 in Stuttgart (D), trok Hurco aandacht met ‘Dirnl’-demonstraties. In Utrecht kunnen Nederlandse metaalbewerkers zelf aan de slag (foto: Hurco en Reinold Tomberg)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven