Wire en Tube ook uitgesteld • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Wire en Tube ook uitgesteld

Na Metav worden ook de beurzen Wire en Tube in Düsseldorf uitgesteld. Dit vanwege het coronavirus. De nieuwe data zijn 7-11 december 2020.

De organisator Messe Düsseldorf GmbH stelt hiermee de aanbeveling van het crisismanagementteam van de Duitse Bondsregering te volgen, om bij de beoordeling van het risico van grote gebeurtenissen rekening te houden met de principes van het Robert Koch-Instituut.

“Op basis van deze aanbeveling en de recente aanzienlijke toename van het aantal besmette personen, ook in Europa, heeft Messe Düsseldorf de situatie opnieuw beoordeeld. Daarbij komt nog de onzekerheid van vele exposanten en bezoekers van de evenementen in maart en de ingewikkelde reissituatie, vooral voor internationale klanten.”

‘In belang van veiligheid klanten, partners en medewerkers

“Onze klanten, partners en medewerkers vertrouwen ons”, stelt Werner M. Dornscheidt, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Messe Düsseldorf. “Niet alleen als het gaat om de professionele en succesvolle afhandeling van grote internationale evenementen in Düsseldorf. Zij kunnen dit vertrouwen ook hebben wanneer wij in het belang van hun veiligheid beslissen over kritieke situaties.”

In nauwe samenwerking met alle betrokken partners heeft de organisator als alternatieve data voor de beurzen 7-11 december 2020 vastgesteld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven