Winnaars districten Smart Manufacturing Award • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Winnaars districten Smart Manufacturing Award

Betech, GPM, Hoekman Roestvaststaal, MDE Automation, Metaalcenter Driessen, Metaglas, Octatube Space Structures  en Singeling Constructie-Lastechniek zijn districtswinnaar geworden van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2021. De 8 winnaars (in alfabetische volgorde) zijn bekendgemaakt tijdens het digitale nieuwjaarsevent.

“De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van mkb-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst”, zegt juryvoorzitter, MKB-Nederland-voorzitter en ondernemer Jacco Vonhof.

‘Bedrijf dat zich positief onderscheidt’

Koninklijke Metaalunie stelt elk jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunielid dat zich positief onderscheidt. Dat kan bijvoorbeeld zijn door optimaal gebruik te maken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering of een zelfsturende en zelflerende organisatie.

De combinatie ‘bedenken’  en ‘maken’ is volgens Vonhof belangrijk voor een goed renderend bedrijf. Tijdens het nieuwjaarsevent gaf hij de winnende bedrijven mee dat ze “trots kunnen zijn op deze prijs en dat ook zouden moeten uitdragen omdat het positief op een bedrijf neerslaat”.

De districtwinnaars

(In alfabetische volgorde): Betech (Hoogeveen) is districtswinnaar Noord geworden, GPM (’s-Hertogenbosch): Zuidoost, Hoekman Roestvaststaal (Nieuwleusen): Oost, MDE Automation (Tholen): Zeeland, Metaalcenter Driessen (Weert): Limburg, Metaglas (Tiel): Gelre, Octatube Space Structures (Delft): Zuid-Holland en Singeling Constructie-Lastechniek (Wormerveer) is districtswinnaar Noordwest.

Naar de finale

Uit de 8 districtswinnaars, worden 3 bedrijven genomineerd, waarna tijdens de finale de overall winnaar wordt uitgeroepen. Het programma voor de finale wordt nog verder ingevuld.

Lees ook:

Otolift wint Smart Manufacturing Award (18 maart 2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven