Widenhorn met Edgecam op MetaalExpo • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Widenhorn met Edgecam op MetaalExpo

tijdens de MetaalExpo in Den Bosch lanceert Widenhorn een nieuwe versie van de CNC-software Edgecam . De software bevat een nieuwe module voor draadvonken. Standaard worden een serie postprocessors en snijinstellingen meegeleverd.

Edgecam 2013 R1 dat Widenhorn tijdens de MetaalExpo introduceert, biedt een gebruikersvriendelijke interface voor het programmeren van alle typen draaderodeer-besturingen. Gebruikers hebben de keuze tussen meerdere vooraf bepaalde bewerkingsstrategieën, zoals ‘onbemande nachtdienst’ of ‘bemande dagdienst’. Ook kunnen ze een eigen strategie opbouwen.

 

Andere features

Andere features zijn onder anderen verschillende hoekbewerkingen, meerdere methoden voor het laten staan van ondersteuningsmateriaal, voor- en nabewerkingsmogelijkheden, diverse stempels en mallen en een intelligente kamerstrategie. Afbeeldingen in de dialoogvensters, vergelijkbaar met de overzichtelijke operaties van Edgecam, maken het programmeren van cycli en het programmeren van de automatische featureherkenning eenvoudiger en overzichtelijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven