Ga naar hoofdinhoud

Webquote en Radbend bij Radan op Blech

Naast Webquote en Radbend worden door Radan tijdens de EuroBlech 2012 de nieuwste Radan versie 2013 en de nieuwe modules Radmax voor vijfassig lasernijden en Radtube voor buislasersnijden gepresenteerd.

Radan introduceert met Radan Webquote een service voor het maken van calculaties en offertes ten behoeve van plaatwerkuitslagen via internet. Dit programma werkt in de ‘cloud’. Voor het gebruik hoeft een metaalbewerker niet te investeren in software of hardware en is altijd de laatste softwareversie beschikbaar. De video hieronder informeert over Radbend:

 

 

Radbend 

Radan zal tijdens de EuroBlech 2012 tevens tonen hoe een plaatwerker met offline programmeren van kantbanken veel tijd kan besparen, de kwaliteit van het buigproces kan verhogen en de machine-efficiency aanzienlijk kan verbeteren. Met Radbend versie 2013 worden tevens nieuwe CAD-interfaces voor Inventor, Solidworks en Radan3D gepresenteerd zodat Radbend ook als buigsimulatie-systeem voor engineering ingezet kan worden. Met de versie 2013 worden nieuwe automatiseringsmogelijkheden geboden en is er een verdere integratie tussen Radan3D en Radbend gerealiseerd. Na het simuleren van het buigproces in Radbend, worden de buigradii en de verkortingswaardes in het Radan 3D model aangepast. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven