Ga naar hoofdinhoud

Voortman neemt Maschinenfabrik Bach over

Voortman uit Rijssen neemt de Duitse Maschinenfabrik Bach, gevestigd in Apolda (D) over. De nieuwe dochteronderneming van de Voortman Steel Group zal onder de naam Bach Cutting Systems GmbH gaan opereren.

Mark Voortman, CEO van Voortman geeft aan: “De overname van Bach biedt ons vele kansen op het gebied van plaatbewerking. We zullen door de overname branches bereiken die voor ons onbekend terrein waren, maar waar we ons graag in willen begeven. Door de overname krijgen we er ervaren vakmensen en nieuwe klanten bij.”

 

Voortman neem Bach over

Bach heeft ruim 65 jaar ervaring als producent van snijsystemen voor het autogeen- en plasmasnijden van stalen platen (foto: Voortman)

 

Door de overname door Voortman blijven 50 arbeidsplaatsen bij Bach behouden. De productie van de snijsystemen zal in Apolda blijven. De snijsystemen van Bach kunnen worden uitgerust met meerdere snijtoortsen voor optimale serieproductie. Tevens levert het bedrijf systemen met 3D toortsen of systemen voor het snijden van buismateriaal. De Bach systemen worden in de toekomst uitgevoerd in de Voortman kleuren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven