Vijfasser Hurco geïnspireerd door Europese markt • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Vijfasser Hurco geïnspireerd door Europese markt

De VCX 600i is ontwikkeld om aan Europese eisen te kunnen voldoen. De machine is ontwikkeld en wordt samengesteld in Italië (foto’s: Tim Wentink)

Hurco presenteerde medio juli in Pliening (D) een nieuwe verticale vijfasser die geïnspireerd en ontwikkeld is door en voor de Europese markt. Dit wil zeggen een machine die in staat is om complexe werkstukken in enkelstuks en kleine series nauwkeurig en snel te produceren. Ook komt Hurco met een vernieuwd besturingssysteem om complexe werkzaamheden eenvoudig en overzichtelijk te kunnen programmeren.

“Omdat 60% van onze omzet uit Europa komt, is de Europese markt van levensbelang voor Hurco. Om deze markt nog beter te kunnen bedienen heeft Hurco een vijfasser ontwikkeld die het complexe werk dat veelal in Europa wordt uitgevoerd kan produceren.” Dit vertelt Michael Auer, directeur van Hurco Duitsland. De VCX 600i is net als de spil van de machine bij dochterbedrijf LCM in Italië ontwikkeld en wordt hier tevens samengesteld.

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees van Metaalmagazine.nl.
» Ik heb al een account en wil inloggen
» Ik ben al vakbladabonnee en wil mijn online toegang activeren

Digitaal abonnee worden?

Wordt digitaal abonnee en krijg onbeperkt toegang tot het exclusieve deel van Metaal Magazine. Ook kun je voortaan het Metaal Magazine online lezen.

Direct abonneren

Wist je dat je Metaal Magazine in de webshop kunt aanschaffen? Webshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven