Ga naar hoofdinhoud

Van Dorp volgt Bruinsma op

Met ingang van 1 september 2011 is Jeroen van Dorp benoemd tot directeur van de Stichting Aluminium Centrum in Houten. Hij volgt Paul Bruinsma op, die na bijna twintig jaar leiding te hebben geven aan het Aluminium Centrum gebruikt maakt van de VUT.

Jeroen van Dorp (50) is voorheen werkzaam geweest bij diverse verenigingen en stichtingen in de functie van belangenbehartiger en manager. Hij heeft onder andere gewerkt bij de VOM, de Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen, de technische branchevereniging waar onder andere bedrijven bij aangesloten waren die werkten op het gebied van aluminiumbehandeling, zoals coaten, anodiseren en emailleren. Daarnaast heeft hij gewerkt als communicatieadviseur voor de ICT en technische industrie, in de sanitairbranche en als zelfstandig bestuurs- en communicatieadviseur. Voor zijn overstap naar het Aluminium Centrum werkte hij als lobbyist bij de ANWB.

 

Aluminium Centrum

Het Aluminium Centrum is de koepelorganisatie voor de aluminium(verwerkende) industrie in Nederland. Het is opgericht in 1986 en viert dit haar het 25-jarig jubileum. Het Aluminium Centrum fungeert als kenniscentrum voor de industrie. Er is een breed pakket aan cursussen beschikbaar. Daarnaast verstrekt het centrum ook adviezen en voert projecten uit op het gebied van innovatie en het vermarkten van deze kennis. Het beschikt over ruimte voor vergaderingen en congressen en is gehuisvest in een bijzonder gebouw in Houten met de bijnaam het ‘Aluminium Bos’, omdat het op 368 palen rust.

 

(bron: Aluminium Centrum)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven