Trillingsdempende draaibeitelhouders van Seco • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Trillingsdempende draaibeitelhouders van Seco

De trillingsdempende draaibeitelhouders van Seco zijn geschikt voor een verscheidenheid aan toepassingen en bewerkingen, zoals ruwen, finiseren, schroefdraaddraaien en gleufsteken (foto: Seco)

Seco voegt draaibeitelhouders toe aan zijn gepatenteerde assortiment van gedempte gereedschappen. Dankzij de nieuwe gepatenteerde GL-koppeling van dit draaigereedschap kunnen draaiende en statische bewerkingen met dezelfde beitelhouder worden uitgevoerd.

De robuuste en stabiele draaibeitelhouders zorgen voor een effectieve vermindering van ongewenste trillingen in extreme snijomstandigheden via een ‘dynamisch passief systeem’ in de houder. Daar trilt een dempende massa tegen de eerste trilling in. Als zodanig kunnen deze producten de cyclustijden bij toepassingen met lange uitsteeklengtes met 50% bekorten en de belasting van de spillen verlagen. Bovendien bieden ze hoge verspaningssnelheden, een goede oppervlakteafwerking en een lange standtijd. Deze draaibeitelhouders zijn leverbaar in 6xD, 8xD en 10xD, een verscheidenheid aan types, waaronder Seco-Capto C4, C5 en C6, en een brede selectie draaikoppen voor CN-, DN-, WN-, CC-, DC-, TC-, TN- en RN-snijplaten, evenals koppen voor Snap-Tap-schroefdraaddraaien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven