Tilburgse Machinefabriek (TMF) overgenomen door B&S Technology • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Tilburgse Machinefabriek (TMF) overgenomen door B&S Technology

Jeroen van Nuenen (B&S) (links) en Wiek Vrinds (TMF).

De Tilburgse Machinefabriek (TMF) is overgenomen door branche- en plaatsgenoot B&S Technology. Directeur-eigenaar Wiek Vrinds had binnen het familiebedrijf geen opvolging en zag in deze stap de beste oplossing voor de continuïteit van het bedrijf.

TMF mechanical parts & assemblies realiseert sinds 1946 fijnmechanische componenten, (sub)assemblages, speciaal machines en apparaten op maat, voor bedrijven in de automotive, halfgeleider-, elektronica-, glas-, connector-, verpakkings-, grafische industrieën en de logistiek.

“Ik ben sinds 1986 verbonden aan dit mooie 76 jaar bestaande familiebedrijf, waarvan ruim 32 jaar als DGA”, vertelt Vrinds. “Binnen mijn gezin/familie is er geen bedrijfsopvolging. Om de continuïteit van TMF voor haar medewerkers en klanten te waarborgen, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe eigenaar.”

“Door de jarenlange samenwerking met B&S en met onze zelfde eigenschappen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid, ben ik van mening dat door deze overname de voortzetting van TMF in goede handen is.”

Past in groeiproces B&S Technology

De overname van TMF is een logische stap voor B&S Technology. Het past in het groeiproces en het aankomende 75 jarige bestaan van het bedrijf.

“De markt vraagt om capaciteitsverbreding en tegelijkertijd ook om productieflexibiliteit”, zegt directeur/eigenaar Jeroen van Nunen van B&S Technology.

“TMF, met haar machinepark en specialisten, is als flexibele productiecel complementair aan het bestaande brede B&S productieplatform”, vervolgt hij.

“Gebaseerd op een jarenlange samenwerking tussen TMF en B&S Technology, waarbij kwaliteit en productie flexibiliteit voorop staan, ben ik ervan overtuigd dat beide bedrijfsculturen en het kwaliteitsdenken naadloos op elkaar zullen aansluiten.”

Van Nunen rekent erop met deze overname de “slagkracht te versterken” om zo de “klanten en partners nog beter te kunnen ontzorgen”.

Vrinds zal het komende jaar deeltijds verbonden blijven aan TMF als werkvoorbereider en sparring-partner voor de B&S directie om een soepele overgang te waarborgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven