Nieuws

Tijdelijke versterking met Cadac Creator

Cadac Creators: Hoog opgeleid, snel beschikbaar en flexibel inzetbaar.

Geschikte werktuigbouwkundige profielen zijn vaak moeilijk te vinden, stelt Cadac. Maakbedrijven die behoefte hebben aan tijdelijke versterking op het gebied van tekenen, engineering en modelleren, kunnen gebruikmaken van Cadac Creators. Het bedrijf detacheert junior mechanical engineering specialists en digital professionals die streng geselecteerd zijn op basis van kennis en ervaring.

Een Cadac Creator is een HBO’er die de kennis en vaardigheden heeft  om teken-, engineering- en modelleerwerkzaamheden uit te voeren en te ondersteunen.

Deze Cadac Creators worden intern opgeleid in alle geheimen van smart industry voor engineerings- en maakbedrijven. Ze kunnen worden ingezet bij een tijdelijke behoefte aan extra capaciteit, bijvoorbeeld bij ziekte of vertrek van een medewerker of bij een piekmoment.

‘Juiste match’

Cadac stelt als digital enabler thuis te zijn in het vakgebied en gegarandeerd de juiste match te kunnen vinden. “Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van interim CAD & Inventor engineers en constructeurs, alsmede technisch tekenaars.”

Zij hebben kennis van Inventor, Fusion 360, AutoCAD, Vault en andere ondersteunende software. Ook kunnen ze een bijdrage leveren aan de digitale transformatie binnen maakbedrijven. Ze hebben een “krachtige kennis die blijft groeien”.

‘Flexibiliteit’

Behalve dat de Cadac Creator hoog opgeleid en snel beschikbaar is, biedt het inhuren van deze kracht het bedrijf ook flexibiliteit. Omdat hij of zij overal tijdelijk ingeschakeld wordt, komt de Cadac Creator in relatief korte tijd in aanraking met meerdere opdrachtgevers. 

Cadac levert, als tijdelijke actie, nu de mogelijkheid om één dag vrijblijvend kennis te maken met een Cadac Creator. “Leer elkaar beter kennen, test zijn of haar capaciteiten en kijk of het klikt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven