Technologiedagen draadvonken De Ridder • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

Technologiedagen draadvonken De Ridder

Tijdens de Technologiedagen Draadvonken in Best geeft De Ridder THO als vanouds bij elke nieuwe Sodick lineaire draadvonker met LP2WH besturing gratis een volledige Esprit CAM-licentie. Deze versie kan worden geïnstalleerd op een externe personal computer en eventueel worden uitgebreid met modules voor draaien en frezen.

De Technologiedagen Draadvonken zijn de gehele maand mei in het Techcenter van De Ridder in Best. Gedemonstreerd wordt o.a. een CNC-draaderodeermachine Sodick AG600 met de besturing LP2WH. Gemonteerd op de AG600, een machine met aandrijvingen met lineaire motoren, presenteert De Ridder tevens een rotatiespil van JauchSchmider. Met deze spil kunnen volgens De Ridder zelfs de allerkleinste stiftjes onder allerlei hoeken in één opspanning bewerkt worden.

 

Eigen werk

De Ridder nodigt draadvonkers uit om met een eigen tekening en/of materiaal naar Best te komen. Aan de hand hiervan willen applicatiespecialisten laten zien wat de mogelijkheden zijn van draadvonkmachines met lineaire motoren.  De video bij dit bericht laat een toepassingsvoorbeeld zien van Esprit bij draadvonken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven