TechniShow wordt afgelast • Metaal Magazine Ga naar hoofdinhoud

TechniShow wordt afgelast

De TechniShow en ESEF Maakindustrie, die begin september op het programma stonden, zijn afgelast. De vakbeurzen worden verplaatst naar maart 2022.

“Door de coronacrisis is het een onzekere tijd voor bedrijven die zich in de maakindustrie begeven”, stelt organisator Jaarbeurs.

“De september 2020-editie van TechniShow en ESEF Maakindustrie is daarmee ook onder druk komen te staan.”

‘Niet wenselijk’

“Veel exposanten en bezoekers hebben dan ook aangegeven dat zij het niet wenselijk vinden om TechniShow en ESEF Maakindustrie 2020 nog te laten plaatsvinden”, meldt Jaarbeurs. 

Het besluit om tot maart 2022 uit te stellen, is in zorgvuldig overleg besloten met partner FPT-Vimag en stakeholders.

Opnieuw verschoven

De TechniShow/ESEF Maakindustrie was al een keer opgeschoven, naar september. Oorspronkelijk stond de gecombineerde beurs voor maart 2020 op het programma

TechniShow is de grootste vakbeurs van de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. De beurs wordt om de 2 jaar gehouden.

‘In 2022, onder betere omstandigheden’

“Wij menen dat met een verplaatsing recht wordt gedaan aan de belangen van alle stakeholders en dat in 2022 onder betere omstandigheden een goede beurs kan worden georganiseerd”, aldus Jaarbeurs. 

De organisatie in Utrecht kijkt met alle partners en exposanten uit naar de editie van 2022. “We zijn ervan overtuigd dat wij er gezamenlijk weer een groot succes van gaan maken.” 

Later meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven